Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΛΕΝΕ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ...

Τα επίσημα του Κισσαμικού τα μαθαίνουμε απο την σελίδα του, αυτά που θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος τα μαθαίνουμε απο τα Χανιώτικα Νέα και απο την δαιμόνιο αθλητικό ρεπόρτερ Μάκη Καρτσωνάκη. Έτσι σήμερα σε μια μικρή παράγραφο κάτω χαμηλά στις τελευταίες σελίδες διαβάζω....
Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η συνένωση Α.Ο Χανιά Κισσαμικού και μετά βεβαιότητος το νέο όνομα της ομάδος θα είναι  Α.Ο Χανιά- Κισσαμικός. 
Έκπληξη καμία έτσι και αλλιώς λίγοι πλέον σχολιάζουν τα της ομάδος στην πόλη, πολύ λιγότεροι ασχολούνται με τα ντόπια αθλητικά δρώμενα.
Τώρα πλέον όλων η περιέργεια είναι, πότε θα ανακοινωθεί επίσημα, αν η αλλαγή της ονομασίας γίνει απο φέτος, και φυσικά τι σήμα θα έχει η νέα ομάδα (σιγά το δύσκολο).
Μέσα σε ένα μόνο μήνα μετά την αποχώρηση της απο την πόλη της Κισάμου το ενδιαφέρον προς αυτήν την ομάδα σχεδόν μηδενίστηκε. Δεν ακούς τίποτα, δεν σχολιάζεται τίποτα, δεν βλέπουμε και τίποτα....
Κρίμα βέβαια και μετά λύπης μου θα πω οτι σαν δεύτερη στην ονομασία, που συν το χρόνο θα χαθεί και θα την λένε με το πρώτο συνθετικό, ένας κύκλος αυτής της ομάδος έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα.
Ας ελπίσουμε οτι αυτή η προσπάθεια θα έχει καλά αποτελέσματα για τον νομό μας, μιας και μεις θα ξεκινήσουμε να υποστηρίζουμε πάλι ομάδες του τοπικού με στόχο πλέον όχι να γίνουμε πρωταθλητές αλλά καλά εργαλεία για τα παιδιά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: