Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΣΤΗΝ ΦΡΥΔΑΚΗ

Φώτο αναγνώστη 
Παράπονα στην Σκαλίδη, παράπονα στην πλατεία Τζανακάκη, παράπονα και στην Φρυδάκη. Τελικά το κλείσιμο της Σκαλίδη έκανε όλους τους άλλους δρόμους χώρους ανεξέλεγκτης στάθμευσης. Τα παράπονα απο τα μαγαζιά πολλά και δικαιολογημένα. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν φταίει η δημοτική αρχή αλλά εμείς που έτσι μάθαμε.... Δυστυχώς για άλλη μια φορά θα πω οτι δεν έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το κέντρο της πόλης και απλά κάνουμε κάποιες κινήσεις για τα μάτια του κόσμου.

1 σχόλιο:

Παπαδημητράκης Μενέλαος είπε...

Δεν λεμε οτι ο κεντρικος πρωταγωνιστης της φωτο ειχε τοσα χρονια θεση σταθμευσης πανω στη ραμπα στη γωνια. Ευτυχως που ανοιξε το καταστημα με τα σουβενιρ διοτι εκει θα ηταν ακομα!