Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΧΑΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ

Ο μόνος λόγος που διασώθηκαμε φέτος είναι γιατί οι δρόμοι από την Ηρώων και πάνω, μονοδρομήθηκαν και έτσι μπορούμε πλέον να παρκάρουμε και δεξιά και αριστερά. Αυτό διπλασίασε τις θέσεις πάρκινγκ στους δρόμους αυτούς και έτσι αποσυμφορήθηκε η κατάσταση.... γράφει ένας πολίτης της Κισάμου με αυτό το χάλι που παρουσιάζουν πια οι μονόδρομοι μας. Σωθήκαμε επειδή τους κάναμε μονόδρομους... φανταστείτε να μην τους κάναμε.
Φυσικά οι μονόδρομοι μας έχασαν τα πεζοδρόμια αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.
Παράδειγμα η Περίδου, δεν υπάρχει πεζοδρόμιο πλέον οπότε κατάντησε ο δρόμος ένα πάρκινγκ. Βέβαια αυτό δεν είναι οτι το καλύτερο σε μια "τουριστική πόλη" ή δεν είμαστε τέτοια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: