Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΡΟΚΚΑ 2017

Με κάθε επισημότητα έπεσε η αυλαία των σπουδαιότερων γιορτών στην γειτονιά μας, των "Γιορτών Της Ρόκκας". Χιλιάδες κόσμου απόλαυσε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και τις άριες της υψιφώνου Μυρτώ Παπαθανασίου και του βαθύφωνου Χριστόφορου Σταμπόγλη συνοδευόμενοι απο την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων.
- Να ΄σαι καλά Παναγιώτη αλλά και όσοι εργάστηκαν απο τα χωριά Κερά και Ρόκκα για να έχει ο τόπος μας αυτές τις υψηλού επιπέδου γιορτές.
Και του χρόνου .... με νέες εκπλήξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: