Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 13 ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ........ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Ο μελετηρός μαθητής έχει τα ίδια δικαιώματα με αυτόν που δεν τα "παίρνει" είπε ο πρόεδρος της δημοκρατίας και απο φέτος με κλήρωση οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες. Τέρμα λοιπόν η βαθμολογία και πάμε σε κλήρωση... 
Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.
Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους.
Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης. Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.
Δίκαιο άδικο οι καθηγητές και οι δάσκαλοι ξέρουν... αλλά έτσι θα πάψουν οι μουρμούρες ...εμένα ο Βασιλάκης είναι του 19.8 αλλά ο τέτοιος (ακατανόμαστο τον λέει) του έβαλε ένα βαθμό λιγότερο για να μην πάρει την σημαία...
Πάντως αξίζει να ακούσουμε την γνώμη τους....


Δεν υπάρχουν σχόλια: