Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΕΩΣ ΚΑΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΥΝΟΪΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ”
Ο Δήμος Κισάμου, έχοντας υπόψη τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 52 του Ν. 4483/2017 «Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού» που τέθηκαν σε ισχύ, καλεί τους δημότες που έχουν πάσης φύσεως οφειλές προς το Δήμο Κισσάμου, να προσέλθουν στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου στην Κίσαμο άμεσα  προκειμένου:
Α. είτε να εξοφλήσουν εφάπαξ τις οφειλές τους με παραγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων.
Β. είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους  με τους παρακάτω ευνοϊκούς όρους: 
α/α Αριθμός δόσεων Ποσοστό απαλλαγής προσαυξήσεων
1 2 - 24 80%
2 25 - 48 70%
3 49 - 72 60%
4 73 - 100 50%
και υπό την προϋπόθεση ότι η κάθε δόση θα είναι μεγαλύτερη των 20,00 €.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία του Δήμου Κισσάμου, στο τηλέφωνο 28223–40200 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
Σε περίπτωση μη προσέλευσης πολιτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη τελών ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, για υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση, ο Δήμος Κισάμου, μη έχοντας άλλο περιθώριο, προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας για να μπορεί να παρέχει το δικαίωμα παροχής νερού σ’ αυτούς που είναι συνεπείς, θα προχωρήσει σε αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού υδροάρδευσης με αφαίρεση των υδρομέτρων και σε όλα τα νόμιμα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών.
Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε, θεωρούμε ότι η συνέπεια μας απέναντι στην οφειλή του νερού πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας, δεδομένων και των χαμηλότερων τελών που υπάρχουν στο Δήμο μας. 
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: