Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Ο Δήμος Κισάμου καθάρισε αυτά που του κάψανε.... και μετέφερε τα καμμένα με καΐκι στην Κίσαμο.... τα άλλα που η αποκεντρωμένη διοίκηση τα έκανε ένα σωρό και τα παραίτησε .... ισχυρίζεται οτι δεν είναι δουλειά της να τα μαζέψει αλλά είναι δουλειά αυτών που τα έφτιαξαν. Μάλιστα αν δεν το κάνουν θα αναγκαστεί να τα πάρει με εργολαβία και μετά να χρεώσει τους "αυθαίρετους"  .... αυτό το συμπέρασμα βγαίνει απο τα γραφόμενα προχθές των Χ.Ν για τις βρωμιές που έχουμε αφήσει στον Μπάλο.
- Εντάξει εως ότου κάνετε την εργολαβία τα μισά θα τα έχει πάρει ο αέρας και τα υπόλοιπα ο ..χειμώνας. Κατά τ΄ άλλα είσαστε υπέρ του τουρισμού της Κρήτης και έχετε και οικολογική συνείδηση ...
Δεν έπρεπε να είχε γίνει αυτή η κουβέντα, αλλά θα έπρεπε όχι μόνο μια εργολαβία να είχατε ετοιμάσει αλλά 5, ειδικά όταν αυτός ο τόπος, ο ΜΠΑΛΟΣ, κοσμεί και τα φυλλάδια σας σαν ένας απο τους καλύτερους προορισμούς στο Νομό.
Πάντως απ΄ότι έχω καταλάβει είμαστε σε μεγάλη απομόνωση και αυτό δεν είναι καλό.... για κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: