Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Το reality «Les Vacances des Anges» (Οι διακοπές των Αγγέλων) θα κάνει γυρίσματα στο Camping Mithimna στην Κίσαμο την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνονται διάφορες δράσεις από τους διαγωνιζόμενους με αποκορύφωμα τις 21:30 όταν οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν το σόου της βραδιάς.
Οι διαγωνιζόμενοι είναι 15 άτομα ενώ άλλα 25 άτομα βρίσκονται στο συνεργείο (κάμερες, φροντιστές, άτομα της παραγωγής). Οι διαγωνιζόμενοι μετέχουν σε μια σειρά από δοκιμασίες όπως πχ. σερβίρισμα σε καταστήματα, καθαρισμός χώρων, περπάτημα στα βουνά κ.α., ενώ τα γυρίσματα θα διαρκέσουν όλο τον Ιούνιο καθώς και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.
Το reality λέγεται «Les Vacances des Anges» (οι διακοπές των Αγγέλων) και γυρίσματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλο το μήκος και το πλάτος του Νομού Χανίων. Την Παρασκευή επελέγη το Camping Mithimna στην Κίσαμο που κλείνει τα 37 χρόνια λειτουργίας του. 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: