Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ευχές στους μαθητές με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων
Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δήμου Κισάμου, αλλά και ευρύτερα των Χανίων και της Κρήτης, ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Τους ευχόμαστε, οι κόποι ολόκληρης της φετινής χρονιάς, αλλά και εκείνων που προηγήθηκαν, να φέρουν καρπούς, τονίζοντάς τους ωστόσο, ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους.
Τέλος, να ευχηθούμε στους γονείς των παιδιών "καλή δύναμη" και να δουν τα παιδιά τους, όπως επιθυμούν.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: