Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ

Απίστευτη καταγγελία με πρωταγωνίστρια μια Γερμανίδα τουρίστρια που προσπαθεί να κάνει τσάμπα διακοπές φεσώνοντας επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κισάμου..... γράφουν τα ΜΜΕ των Χανίων, και συνεχίζει με την συμβουλή να προσέχουμε.... Χαχαχαχα τώρα που έχει φεσώσει την μισή Κίσαμο; Σιγά το νέο. Χθες πάντως έκανε μια προσπάθεια και πέτυχε.. πήρε παγωτό τσάμπα αφού δεν λειτούργησε η έτσι και αλλιώς απενεργοποιημένη κάρτα της. 
Πάντως όπως έμαθα γράφει βιβλίο.... για την φιλοξενία των Κρητικών και λίαν συντόμως θα το εκδώσει με τις περιπέτειες της στην Δυτική Κρήτη. Μάλιστα όπως λέει με τα έσοδα απο το βιβλίο θα πληρώσει τα "φέσια" .

Δεν υπάρχουν σχόλια: