Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΟΚΚΑΣ

Μετά απο 4 χρόνια η πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση κάτω απο το φως της πανσέληνου στον αρχαιολογικό χώρο της Ρόκκας, αναβαθμίζεται και επίσημα πλέον αποκτά εκτός απο καινούργιο όνομα, και πολιτιστικές εκδηλώσεις δυο βδομάδων, με πολύ και καλό πρόγραμμα που σίγουρα θα μας ικανοποιήσει όλους. 
 Χθες έγινε η πρώτη συνάντηση παρουσία και του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη, του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής κ. Σημανδηράκη, μελών του συλλόγου του, πολλών φίλων και κατοίκων της περιοχής Ρόκκας -Κεράς, όπου αναλύθηκε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν όπως είπαμε 15 μέρες, με πολλά και καλά δρώμενα. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων λοιπόν, που εκτός απο μια συμφωνική ορχήστρα φέτος θα έχει και θεατρική παράσταση όπως έμαθα, αλλά και το Μουσικό σχολείο Χανίων θα δώσει παρόν και φέτος όπως και πέρυσι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: