Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΚΚΑ

Την επόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεράς προσκαλούμε τους συλλόγους και τούς φορείς της ευρύτερης περιοχής της Κισάμου, να συζητήσουμε και να τούς παρουσιάζουμε τον σχεδιασμό και το νέο μας ιστότοπο των Γιορτών Ρόκκας!

Εκπλήξεις μας ετοιμάζουν στα ανατολικά του δήμου μας, μάλιστα αν διαβάζουμε καλά και τον τίτλο τότε η αγωνία μεγαλώνει.... Γιορτές. Για να δούμε στις φετινές εκδηλώσεις τι εκπλήξεις υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: