Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Ο Δήμος Κισάμου είναι υποχρεωμένος να εκδώσει δεύτερη διευκρινιστική ανακοίνωση για το ζήτημα που προέκυψε χτες με την καθαριότητα, βάσει και της πρώτης δικής μας ανακοίνωσης (υπογεγραμμένης από την Αντιδήμαρχο κυρία Καίτη Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη). 
Θα θέλαμε λοιπόν να τονίσουμε ότι αφενός, δεν κατηγορούμε, ούτε "εγκαλούμε" τους Δημότες (πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό άλλωστε από τη στιγμή που Δήμος και Δημότες είναι μια "συμπαγής" έννοια) για το γεγονός ότι χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να εκφράσουν τα παράπονά τους. Απλώς, τονίσαμε ότι καλό θα ήταν να υπάρχει και επικοινωνία με το τμήμα καθαριότητος του Δήμου μας. Αφετέρου, σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε τα ΜΜΕ, με τα οποία έχουμε άριστη συνεργασία για την καλύτερη δυνατή προβολή του τόπου μας και πιστεύουμε ότι και αυτά προσπαθούν να πράξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το λειτούργημά τους.
Ο Δήμος Κισάμου και το τμήμα καθαριότητος του Δήμου κάνουν ό,τι μπορούν (λόγου του τεράστιου εύρους της περιοχής μας), να φέρουν "εις πέρας" το έργο τους, ώστε (η περιοχή αυτή) να παραμένει καθαρή και να αποτελεί "πόλο έλξης", ειδικά τις μέρες της έντονης τουριστικής εισροής. Το να παίρνουν τηλέφωνο οι Δημότες της Κισάμου (τις ώρες και τις ημέρες που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ανακοίνωση) έχει ρόλο βοηθητικό στο έργο μας και θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει το "κάτι παραπάνω" στις δύσκολες υποχρεώσεις του τμήματος καθαριότητος.
Είμαστε στη διάθεση όλων των Δημοτών ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα για όλους.

Σημείωση... σημερινή.
Δυστυχώς τα προβλήματα με την καθαριότητα στον δήμο μας δεν έχουν τελειωμό. Δείτε σημερινή φωτογραφία απο το φαράγγι της Δάφνης και τουριστικό προορισμό, μια χωματερή έγινε. Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν μια φορά αυτοί που κάνουν αυτά τα εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: