Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΝΟΠΗΓΕΙΑ
Με αφορμή την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής δράσης καθαρισμού στην περιοχή του Δήμου Κισάμου, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης ανάφερε τα εξής: 
«Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του δήμου μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές, πολίτες και φορείς, που συνεργάστηκαν με το Δήμο μας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους: το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγωσωστών Κισάμου, τη Νεολαία Κισσάμου (ΝΕ.ΚΙ.), την εθελοντική ομάδα Δυτών Κισσάμου, την ομάδα του Κισσαμικού ,την ομάδα Θύελλα Καλαθενών, τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου (ΑΟΚ), το Δημιουργικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου, το Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας, το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών, το 1ο Δημοτικό σχολείο Κισάμου, την  ομάδα kissamos beach cleaning, την εθελοντική ομάδα κατοίκων Νοπηγειων και όλους τους πολίτες που εθελοντικά συνέδραμαν τη δράση καθαρισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας για τον άψογο συντονισμό και προετοιμασία της δράσης όπως επίσης όλα τα στελέχη του Δήμου, Αντιδημάρχους Αιρετούς προέδρους, προέδρους τοπικών κοινοτήτων και υπαλλήλους που συνέδραμαν με την υποστήριξη τους στην υλοποίηση των καθαρισμών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: