Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΠΑΖΑΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μην ξεχάσουμε αύριο κάνουμε τα ψώνια μας από την Κίσαμο και πάμε και μια βόλτα στο παλιό τσαρσί που αναβιώνετε το παλιό παζάρι.
Φέτος θα λειτουργήσουν αρκετά μικρομάγαζα κατά μήκος της αγοράς για τα ψώνια σας αλλά και οι καφετέριες και οι ταβέρνες της πόλης είναι έτοιμες για να γευτείτε τα νηστίσιμα τους.
Θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο έκθεση φωτογραφίας που φέτος θα είναι αφιερωμένη στο παλιό Τσαρσί, με φωτογραφίες σπάνιες του περασμένου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: