Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΤΑ ΒΙΓΛΙΑ

Εμπρός σε μακάβριο θέαμα βρέθηκε οικογένεια που έκανε την βόλτα της στην βραχώδη παραλία των Βιγλιών (Καλυβιανής). Ένα ακέφαλο σώμα σε προχωρημένη σήψη που είχε μείνει πολύ πάνω από μήνα στο νερό είχε ξεβράσει η θάλασσα. 
Δεν φοράει ρούχα, δεν διακρίνεται αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Ουσιαστικά είναι ο σκελετός και μέρη του σώματος και το δέρμα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και Λιμενικό για τα σχετικά καθώς και ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: