Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΗΣ

Αγαπητό μας blog, να σε ενοχλήσω πάλι με λίγες σκέψεις για τον τόπο μας.
Χθες διάβασα οτι στα Χανιά, είναι για κλάματα εκεί, το συμβούλιο του δήμου τους, ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη για την πλατεία της Σoύδας. Στη συνεδρίαση ακούστηκαν μάλιστα και επιμέρους παρατηρήσεις, που έχουν να κάνουν με μία σειρά από παράλληλα έργα, που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε να είναι λειτουργική η μελέτη..... 
 Άκου εκεί μελέτη; Δηλαδή εως ότου να την κάνουν θα φάνε 5-6 χρόνια και αμέσως μου γεννήθηκε η απορία; Γιατί δεν βάζουν και αυτοί κώνους και αμέσως θα δουν τα αποτελέσματα; Δηλαδή τι το καλύτερο έχει η μελέτη τους απο την απευθείας δική μας δημιουργία; Καλά δεν πάνε καλά εκεί στα Χανιά, καθόλου καλά!!!
Μια Καστελλιανή

Δεν υπάρχουν σχόλια: