Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ: ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Χανίων, του εντεταλμένου σύμβουλου παιδείας και δια βίου μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης, Παναγιώτη Σημανδηράκη

για τα εγκαίνια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο σωφρονιστικό κατάστημα ΚΡΗΤΗ 1 στα Χανιά, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη και του Γ.Γ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχη Φυτράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: