Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Νέα εφημερίδα στην πόλη της Κισάμου και στα περίπτερα, με θέματα που αφορούν μόνο την Κίσαμο. Έχει και 2-3 θέματα απο το sadentrepese αλλά η αλήθεια είναι επειδή με ρωτάτε δεν έχει σχέση στην έκδοση της το blog. 
Όπως αντιλαμβάνομαι είναι δουλεια γνωστού Κισαμίτη που έχει ξαναβγάλει εφημερίδα με αυτόν το τίτλο. Καλή επιτυχία μακάρι να καθιερωθεί και φυσικά τα θέματα που δημοσιεύει το blog είναι για όλους και για όλες τις εφημερίδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια: