Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ

Δεν ξέρω αν διαβάζουν το μπλοκ εκεί αλλά με ενημέρωσαν οτι την Μ.Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προσπάθεια πρόχειρης αποκατάστασης και τον Οκτώβριο με το καλό θα ξεκινήσουν τα έργα για την οριστική επίλυση του θέματος. 
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αυτό που δεν είδαμε 5 χρόνια τώρα. 
Βέβαια με τα τόσα που είδα γραμμένα τις τελευταίες μέρες σε σχόλια και αναρτήσεις κατάλαβα οτι δεν φταίνε οι υπόλογοι που έχουμε αυτό το χάλι σε διεθνή δρόμο αλλά εμείς...που περνάμε απο εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: