Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Θέλω να κάνω μια διευκρίνηση σχετικά με την νέα εφημερίδα που κυκλοφορεί στην πόλη. Το Blog και φυσικά και εγώ δεν έχουμε καμιά σχέση, ούτε φυσικά με τα θέματα που επιλέγει και βάζει απο το blog. Αυτά για τα πολλά τηλεφωνήματα σας αλλά και τις απορίες σας. Η εφημερίδα και κάθε νέα εφημερίδα κακό δεν κάνει και μακάρι να γίνει αιτία και αυτή να έχουμε και περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση ειδικά σε θέματα της καθημερινότητας μας. 
Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν οτι με την καθημερινή ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την πόλη.... κάποια εισακούονται και φτιάχνονται. Κάθε νέο έντυπο ή ιστοσελίδα που τα θέματα της, τα άρθρα της, είναι ενυπόγραφα είναι μοχλός πίεσης για να έχουμε ένα καλύτερο τόπο για τα παιδιά μας.
Το μονοπώλιο δεν κάνει καλό ποτέ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: