Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...

Μια παρέα από μαθητές της πόλης μας, θέλει να πάρει ένα αναπηρικό αμαξίδιο για ένα φίλο τους. Έτσι ξεκίνησαν από σήμερα να μαζεύουν καπάκια.... αλλά όπως όλοι ξέρουμε χρειάζονται ένας τόνος καπάκια ή 540.000 κομμάτια για το αμαξίδιο. Είναι πάντως αποφασισμένοι, έτσι έστησαν και 3 κούτες για να βάλουμε και μεις τα δικά μας....
Στο Δημαρχείο, στο S/M ΑΓΟΡΑ Στημαδωράκη και στο S/M SYNKA στην Ένωση. Η προσπάθεια μετράει και μπράβο στα παιδιά, είμαι σίγουρος, αν και ο αριθμός είναι μεγάλος, ότι θα ανταποκριθούμε όλοι μας για να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα αλλά και να μπορέσει ο φίλος τους να αποκτήσει ένα μεταφορικό μέσο.
Ας κοινοποιήσετε την ανακοίνωση αυτή  ..μα δεν κοστίζει!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια: