Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης. Θα παραστεί στο Θεματικό Συνέδριο για τις "Κλιματικές Αλλαγές και τις επιπτώσεις που έχουν στους βασικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και στο περιβάλλον" που συνδιοργανώνουν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης.  
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος θα δώσει το "παρών" στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, παρουσία και του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη. Η συζήτηση θα έχει θέμα "την επικείμενη Διοικητική μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: