Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΥΣ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι οι λαμπαδηδρόμοι του "2ου Μαραθωνίου Κρήτης" που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να καλύψουν τη διαδρομή από Κίσαμο έως Πλατανιά θα πρέπει να βρίσκονται στο Δημαρχείο Κισάμου, σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου στις 14:30 (η λαμπαδηδρομία ξεκινά στις 15:00), για να παραλάβουν την επίσημη ενδυμασία της διοργάνωσης. Τον πρώτο λαμπαδηδρόμο θα συνοδεύσουν 10 παιδιά του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου.
Ο Δήμος Κισάμου εφιστά την προσοχή, ειδικά στους οδηγούς Ι.Χ., να σεβαστούν αυτό το πολύ σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, τις ώρες διεξαγωγής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: