Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πρωτάθλημα Ελλάδος κατέκτησαν στην κατηγορία 1-6 πριν λίγες μέρες μετά από 3ημερο εξαντλητικό αγώνα που έγινε στην Αθήνα η ομάδα μπριτζ των Χανίων, που αποτελείται απο δυο Καστελλιανούς, τον Μανώλη Παπαδογιάννη (1ος αριστερά) και τον Νίκο Σγουρό ( 4ος αριστερά). Το μπριτζ (εκ του ρωσικού όρου biritch) είναι ένα ομαδικό πνευματικό παιχνίδι που παίζεται με τράπουλα από δύο ζεύγη παικτών που κάθονται μεταξύ τους αντικριστά, και μοιάζει με την πρέφα αλλά παίζει όλη η τράπουλα.
Χορευτάκης-Πλευράκης-Τσιτωνάκης καλοί παίκτες
Στην Κίσαμο παρ΄όλο που πλέον δεν υπάρχουν πια παλιά καφενεία υπήρχαν και υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες και τα παλαιότερα χρόνια τα καφενεία του Κουτσουρέλη, μέχρι πρόσφατα του Παπαδάκη αλλά και σήμερα του Πατερομιχελάκη οι μάχες ήταν καθημερινές. Μάλιστα ο αγώνας δεν τελείωνε πολλές φορές στην τσόχα αφού τα "πειράγματα" για τα λάθη των "χαμένων" ήταν στην ημερήσια διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: