Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΥΜΠΑΟΥΛΑΚΗΣ

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 ο πλειοψηφήσας σύμβουλος Γρυμπαουλάκης Δημήτριος προσκάλεσε τους εκλεγέντες συμβούλους για τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Το προεδρείο το οποίο εξελέγη δια βοής έχει ως ακολούθως: 
Γρυμπαουλάκης Δημήτρης πρόεδρος
Γεωργιλάκης Γεώργιος Α' αντιπρόεδρος 
Χατζάκης Αντώνης Β' αντιπρόεδρος
Τσαλαπάκης Αντώνης γραμματέας 
Καπής Δημήτριος ταμείας
Γεωργακάκης Κωσταντίνος υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων
Πολυχρονάκης Φόντας υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων
Πατεράκης Γεώργιος μέλος
Πασχάλης Δημήτριος μέλος
Το νεοσυσταθέν διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ότι θα υπάρξει εναλλαγή της προεδρίας του συλλόγου. Τον Γρυμπαουλάκη Δημήτριο θα διαδεχτεί ο Γεωργιλάκης Γεώργιος στη θέση του προέδρου στα μέσα της θητείας του διοικητικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: