Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2017

Το ΚΕΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΚΥΔ) (ΑΓΥΙΑ-ΜΑΛΕΜΕ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΙ-ΣΤΑΦΙΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΝΙΩΝ), ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ξεκίνησε η Ενεργοποίηση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2017.
Παρακαλούμε τους παραγωγούς να προσέρχονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΚΕΑ ΧΑΝΙΩΝ (ΑΓΥΙΑ-ΜΑΛΕΜΕ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΙ –ΣΤΑΦΙΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΝΙΩΝ) για ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2017 
 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας
Τηλεφωνικού Ραντεβού στα τηλέφωνα: 2822022895 & 22011
Απαραίτητα δικαιολογητικά για όσους παραγωγούς υποβάλλουν πρώτη φορά Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης:
1) Φωτοτυπία της ταυτότητας
2) Φωτοτυπία του βιβλιαρίου της τράπεζας
3) Ε9 ή ενοικιαστήρια για όσους ενοικιάζουν αγροτεμάχια
4) ΑΜΚΑ Ε ΜΑΙL
Για τους κτηνοτρόφους απαραίτητη είναι η προσκόμιση του Μητρώου Κτηνοτροφικής Εκμετάλλευσης. 
Όλοι οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ TAXIS ή τον ΚΩΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, προκειμένου να κατεβάσουμε (ξεκλειδώσουμε)  την ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2017.
Ενημερωτικά οι παραγωγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ είναι μειωμένο κατά 15%  από τον κατάλογο της GAIA και επίσης  η εξόφληση μπορεί να γίνεται με ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ δηλαδή θα κρατηθεί από την επιδότηση όταν κατατεθεί στους λογαριασμούς των παραγωγών ή μπορεί να εξοφληθεί (το κόστος ενεργοποίησης ) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: