Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Με ομόφωνη δια ανατάσεως της χειρός και όχι όπως παλιά με μυστική ψήφο έγινε η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Κισάμου.
Έτσι πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε η Σταυρούλα Βαρουχάκη, αντιπρόεδρος ο Πατεράκης Μιχάλης και γραμματέας ο Ξηρουχάκης Ξενοφών. Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Σταθάκης Θ. και μέλη Δερουκάκης Μανώλης, Ξυπολιτάκης Μανώλης, Κουφάκης Μιχάλης, Περράκης Φώτιος, Μυλωνάκης Γεώργιος και Σκουλάκης Γιάννης, στην Ποιότητα Ζωής πρόεδρος ο Δερουκάκης Μανώλης και μέλη Κουφάκης Μιχάλης, Ξυπολιτάκης Μανώλης, Κουτσαυτάκης Παντελής, Χαραλαμπάκης Γιάννης, Μαυροδημητράκης Σπύρος και Αννουσάκης Γιώργος.

Πρόβλημα βέβαια παρουσιάστηκε με δυο αντιδημάρχους λόγω του νόμου που ψηφίστηκε πέρυσι τον Μάιο και (ίσως) εφαρμοστεί με τις νέες τοποθετήσεις που λέει ότι.... συνταξιούχοι σύμβουλοι δεν μπορεί να είναι αντιδήμαρχοι ούτε σε εντεταλμένες θέσεις. Πάντως αυτές τις μέρες δήμαρχοι θα επισκεφτούν τον υπουργό για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Στο δήμο Κισάμου τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ένας αντιδήμαρχος και ένας εντεταλμένος σύμβουλος. Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: