Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Σήμερα θα ανακοινωθούν επίσημα από τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Σταθάκη οι νέοι Αντιδήμαρχοι, καθώς και οι πρόεδροι σε Δ.Σ -Κοινωφελή και Μονομετοχική. Εμείς βέβαια τους έχουμε...και είμαι βέβαιος οτι όλοι θα αποδεχτούν τις νέες θέσεις τους.
Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου η μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος κα Σταυρούλα Βαρουχάκη.
Παραμένουν στην θέση τους οι αντιδήμαρχοι Παρτσαλάκης Αντώνης και Ξυπολιτάκης Μανόλης, μάλλον και με τις ίδιες αρμοδιότητες που είχαν ως και τώρα, αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο. Νέοι αντιδήμαρχοι ο Φώτης Περράκης και ο Μανόλης Δερουκάκης που αφήνει την Κοινωφελή.
Την Κοινωφελή αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καίτη Πατερομιχελάκη και νέος πρόεδρος στην Μονομετοχική αναλαμβάνει ο έως και σήμερα αντιπρόεδρος κ. Φουρναράκης Μανόλης με αντιπρόεδρο τον Γλαμπεδάκη Βασίλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: