Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...

Έχω μια πληροφορία οff the record βέβαια που λέει οτι οι Δήμοι Κισάμου και Πλατανιά έχουν κάνει έγγραφα για το επικίνδυνο κομμάτι λίγο παραπάνω από το Βενζινάδικο Χατζηδάκη στον περίφημο κατά τ' άλλα ΒΟΑΚ. 
Η απορία μου και φυσικά όχι οff the record, πήρανε άραγε απάντηση; Ίδρωσε το αυτί κανενός; Ή θα περιμένουνε να τον διαλύσει τον δρόμο ο καιρός (να σταθούμε και μεις τυχεροί μην πάθουμε κάτι) για να φιλοτιμηθούν να το επιδιορθώσουν;
Τόση αδιαφορία δεν έχω ξαναδεί....
Στα 500 μέτρα και απο τις δυο κατευθύνσεις έχουν γίνει 4 θανατηφόρα τροχαία, φυσικά δεν φταίει η καθίζηση, αλλά τι περιμένουν; Να το φτιάξουν αφού θα φταίει;

Δείτε το βιντεάκι για να καταλάβετε οτι μετά απο 40 χρόνια δεν ξέρουν σε ποιον ανήκει ο ΒΟΑΚ.... Ρε μπας και είναι δικός μου και φυτέψω μαρούλια; Ντροπή σας.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τωρα τρις μερες ειναι συνεργεια της περιφερειας στο σημειο με μηχανικους και τεχνικους

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κοσμοιστορικόν γεγονός μπράβο πήγαν οι Τεχνικοί που θα δουν για να αποφασίσουν σε 5-6 μήνες ή μπορεί και σε ένα χρόνο