Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ


Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου διοργάνωσε με επιτυχία, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 στο Κέντρο "Στημαδώρης", την βράβευση όλων των αθλητών – αθλητριών του σωματείου, που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Παγκρήτιους αγώνες το 2016. Στη συνέχεια, ακολούθησε Κρητική βραδιά με τον Λεωνίδα Λαϊνάκη και τον Μανώλη Δασκαλάκη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθάκης Θεόδωρος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Σημανδηράκης Παναγιώτης και κ. Καλογερής Νικόλαος, οι αντιδήμαρχοι κα Βαρουχάκη Σταυρούλα και ο κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Πατερομιχελάκη Κατερίνα και ο πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Κισάμου Δερουκάκης Μανώλης.
H Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, κα Μπικάκη Μαρία αφού ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την καλή συνεργασία, αναφέρθηκε στην έλλειψη βασικών υποδομών που αντιμετωπίζουμε στην Κίσαμο, συγκεκριμένα ανέφερε ότι για πολλά χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί καμία αθλητική υποδομή στην Κίσαμο,
παρόλο που όλο και περισσότερα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Οι Θεματικοί περιφερειάρχες κ. Καλογερής και κ. Σημαντηράκης , τόνισαν ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι η Περιφερειακή ενότητα Χανίων έτοιμη να δημοπρατήσει το ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της Κισάμου.
Ο Δήμαρχος κ. Σταθάκης επισήμανε ότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες  και ελλείψεις σε θέματα υποδομών στην Κίσαμο και τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια από τον Δήμο Κισάμου ως προς την υλοποίηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: