Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

 Ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι οι εργασίες για την διαμόρφωση της πλατείας Τζανακάκη ,όπως βλέπουμε στο σχέδιο, με προσωρινούς κώνους. Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις ακούστηκαν από τους ταξιτζήδες που δεν συμφωνούν στην μεταφορά της θέσης τους απέναντι στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν οριστικά από την πλατεία. 
Με τα λεγόμενα της δημοτικής αρχής δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για στάθμευση για τα Ι.Χ και τους αργόσχολους, θα γίνουν μόνο δυο θέσεις στην νότια μεριά του Μουσείου για τα φορτηγά που φέρνουν εμπορεύματα στα γύρω μαγαζιά. Η Σκαλίδη από τον φούρνο του Μελισσιανού ως και την τελευταία καφετέρια κλείνει και γίνεται πεζόδρομος και η κίνηση προς την ανατολική Σκαλίδη θα είναι κυκλική δια μέσου της πλατείας Τζανακάκης.
Την Δευτέρα θα δούμε τα αποτελέσματα......

Δεν υπάρχουν σχόλια: