Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 3-1

Η ομάδα μας ηττήθηκε στον βαρύ –από τη συνεχόμενη βροχόπτωση- αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων από τα Τρίκαλα (3-1), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.
Στην ουσία οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν τα γκολ που σημειώθηκαν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Κουσκουνά, για να ισοφαρίσει στο 29’ ο Μίλιτς, που “έκλεψε” την μπάλα από τον Αποστολίδη. Σε πανομοιότυπη φάση με αυτή του 1-0 ο Κουσκουνάς στο 40’ πέτυχε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 55’.
Η αποστολή του Κισσαμικού μετά το τέλος του αγώνα αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη, εν όψει του αγώνα με τον Άρη για την 20η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: