Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ "ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΛΥΓΙΔΑΚΗ"

Παιδικές χαρές Χαρίλαου Λυγιδάκη (έτσι έλεγε η ταμπέλα ως και πριν ένα μήνα)... η αλήθεια είναι οτι η κατάσταση εκεί θυμίζει Συρία... σαν να έπεσαν βόμβες και τα πάντα είναι διαλυμένα. Φυσικά είναι επικίνδυνα και οι περισσότερες μαμάδες τις αποφεύγουν, γιατί ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.
Η δημοτική αρχή έχει υποσχεθεί μήνες τώρα οτι έχουν εγκριθεί κάποια χρήματα για να τις φτιάξουν να τις κάνουν .."παιδικές και χρήσιμες". 
Μέσα από αυτήν την σελίδα έχουμε αναδείξει πάρα πολλές φορές το πρόβλημα. 
Η αλήθεια είναι ότι παιδικές χαρές είναι άσχημες, αποκρουστικές και πολύ επικίνδυνες και κάθε μέρα που περνάει γίνονται τα πράγματα χειρότερα. Σύρματα προεξέχουν, τα ξύλα είναι σαν "μαχαίρια", φως δεν υπάρχει, η μαρμάρινη ταμπέλα θρύψαλα.... και λέω μήπως είναι ώρα κύριε Δήμαρχε για να μην κτυπήσει κανένα παιδί να τις κλείσουμε ώσπου να τις φτιάξουμε;
Εξάλλου οι περισσότερες μαμάδες το ξέρουν το πρόβλημα... και ΘΑ περιμένουν ώσπου το πρόβλημα να λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: