Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....

Αλλαγές αντιδημάρχων οσονούπω στην Κίσαμο και προ αυτού, ο προεδρεύων (ως πλειοψηφών) σύμβουλος Παρτσαλάκης Αντώνιος, προσκαλεί τον δήμαρχο και τα τακτικά μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, των μελών της επιτροπής Οικονομικών και των μελών της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, φυσικά θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που αναλαμβάνουν τις τύχες της Α.Ε Μονομετοχικής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, που άλλαξαν πρόεδρο.
Η πρόσκληση λοιπόν λέει.... 
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής.
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Κισάμου στη Κίσαμο στις 5-3-2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 μ.μ, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 Κίσαμος 28-2-2017              
Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: