Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΑΜΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ

Προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κισάμου,
Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς τους Προέδρους και τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής της Κισάμου για μία Συνάντηση – Συζήτηση με θέμα το Μέλλον του Συλλόγου Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» μετά τον αιφνίδιο χαμό του αείμνηστου Προέδρου μας, Δεικτάκη Αθανάσιου.
Η συνάντηση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο γραφείο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου, στη βίλα Ξαγοράρη, στον 1ο όροφο, την Τετάρτη 01 Μαρτίου και ώρα 20.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: