Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Σήμερα Πέμπτη στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Κισάμου, συνάντηση με θέμα "το Μέλλον του Κισαμίτικου Καρναβαλιού". Στη συνάντηση θα γίνει αποτίμηση των μέχρι στιγμής δράσεων και συζήτηση σχετικά με το μέλλον και τις προϋποθέσεις βελτίωσης του "Κισαμίτικου Καρναβαλιού". 
Καλούμε τους επιχειρηματίες της Κισάμου και άλλους εμπλεκόμενους φορείς να παραστούν στη συνάντηση, φέρνοντας τις προτάσεις τους, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει για τον τόπο μας το "Κισαμίτικο Καρναβάλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: