Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ

Βουλγαράκης... «έτσι κι αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια κάναμε την δακοκτονία με χίλια βάσανα. Φέτος με την μείωση των πιστώσεων τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα….Ήδη έχουμε μεγάλη καθυστέρηση και άρα η δακοκτονία που πρέπει να ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου, βλέπω να καθυστερεί…
....με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να γίνει σωστή δακοκτονία, προτείνοντας οι Περιφερειάρχες να αρνηθούν την ανάθεση του προγράμματος με αυτές τις συνθήκες.
Μπας και ο δήμαρχος μας βλέπει τα πράγματα .... πριν ακόμα συμβούν;


Δεν υπάρχουν σχόλια: