Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου διοργανώνει  την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 βραδιά με τον Λεωνίδα Λαϊνάκη στο Κέντρο "Στημαδώρη".
 Θα πραγματοποιηθεί, επίσης και βράβευση όλων των αθλητών – αθλητριών που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Παγκρήτιους αγώνες για το 2016.
Αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια του ΑΟ Κισάμου, ένα σωματείο που παρά τις τόσες δυσκολίες βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη την γειτονιά μας. Ας στηρίξουμε την προσπάθεια της διοίκησης και των παιδιών.
Προσθήκη λεζάντας

Δεν υπάρχουν σχόλια: