Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους Δημότες του, ότι ξεκίνησε από σήμερα (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου) η περισυλλογή ανακυκλώσιμων απορριμμάτων. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κισάμου έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη διαδικασία, με ίδια μέσα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών και για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, ο Δήμος παρακαλεί τους καταστηματάρχες και ιδιώτες να προβαίνουν στη σύνθλιψη των μεγάλων χαρτοκιβωτίων και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία που θα διευκολύνει όλους τους Δημότες Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: