Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...

Σίγουρα η ομάδα μας, ο Κισσαμικός είναι στα κάτω της τώρα και μαζί με τις τραγικές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα έχει δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο σε αυτήν, αλλά και στην εξέδρα. Είναι όμως λυπηρό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους "φίλοι" που έχουν κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για τον Κισσαμικό, είναι παράλογο να μαλώνουν για το ποιος είναι καλύτερος φίλαθλος ή ποιος αγαπά την ομάδα περισσότερο. Όλοι την αγαπάμε το ίδιο, όλοι την θέλουμε ένα βήμα πιο μπροστά, όλοι αγωνιούμε και στεναχωριόμαστε με τα κακά αποτελέσματα. 
Η ομάδα που δεν πάει όπως την θέλουμε, είναι αναπόφευκτο να δέχεται από παντού κριτική, να δέχεται όμως καλόβουλη κριτική, αφού έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Καθένας μας μπορεί να έχει άποψη και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είναι εν μέρη σεβαστή, αρκεί να είναι στα όρια του επιτρεπτού να μην στρέφεται σε πρόσωπα που έχουν βάλει χρόνο, χρήμα και εαυτό, για να την φέρουν σε αυτό το ανώτερο επίπεδο. Η διοίκηση απλά κάνει την δουλειά της, κάποιοι άλλοι δεν την κάνουν πολύ καλά, και είναι καιρός να τ΄ακούσουν. 
Και φυσικά όλοι ξέρουμε ότι την ομάδα την υποστηρίζουν στα καλά της όλοι, την αγαπούν όπως είναι αρκετοί και την ακολουθούν πιστά πολύ λίγοι...
Ας σταματήσουμε λοιπόν όλοι να κριτικάρουμε και ας σκεφτούμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο..
Εξάλλου αυτοί που δεν την αγαπούν και εκφέρουν την χείριστη γνώμη, δεν πάνε στο γήπεδο... μαθαίνουν τα νέα του γηπέδου από τις εφημερίδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: