Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Μα.... στην πολιτική εκδήλωση –συζήτηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με θέμα: «Το Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο για τη Δημόσια Υγεία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:00 το βράδυ,στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.).
Να μια καλή περίπτωση να ρωτήσουμε τα του Κ.Υ Κισάμου κι αν είναι η Κίσαμος μέσα στο νέο κοινωνικό συμβόλαιο που ετοιμάζουν. 
Απλά και ωραία για να ξέρουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: