Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ

Δυστυχώς πριν λίγο είχαμε τροχαίο στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα λίγο παραπάνω από το πρατήριο Χατζηδάκη, στην πρώτη στροφή πριν το Μελισσουργιό. 
Τα νέα δεν είναι ευχάριστα καθώς υπάρχει νεκρή μια γυναίκα και δυο τραυματίες, όλοι Κισαμίτες. Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική και η αστυνομία για τον απεγκλωβισμό των 2 τραυματιών. Ο δρόμος είναι κλειστός και οι οδηγοί συνεχίζουν για Χανιά από τα Πλακάλωνα. 
Για άλλη μια φορά η ταχύτητα ο κακός δρόμος είχαν σαν αποτέλεσμα να θρηνήσουμε θύματα. Στο συγκεκριμένο σημείο έχει γίνει και άλλο θανατηφόρο παλαιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: