Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ

Μεγάλες καταστροφές στα ελαιόδεντρα δημιούργησε ο χιονιάς. Ειδικά στις τσουνάτες στα ορεινά του δήμου η κατστροφή είναι μεγάλη. Από το βάρος του χιονιού έσπασαν κορμοί και κλαδιά ελαιόδεντρων, άλλα με καρπό και άλλα χωρίς.
Στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ιναχωρίου η εικόνα που έχουν τα ελαιόδεντρα είναι απογοητευτική, καθώς οι αντίξοες αυτές καιρικές συνθήκες έχουν συμβάλει στην καταστροφή τους.
Μάλιστα αργά το απόγευμα πέρασε και ο Δήμαρχος κ. Σταθάκης απο τις περιοχές αυτές, Ρογδιά-Λίμνη-Βλάτος -Έλος-Στροβλές και Αλιγούς και είδε την κατάσταση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: