Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

 Αν είναι νέο παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο, αν είναι πλάκα τότε είναι κακόγουστη, πάντως οτι και να είναι δεν ταιριάζει σε μας.
Αν ενοχλούσαν ένα χαρτάκι στους υαλοκαθαριστήρες, μια προειδοποίηση και θα λυνόταν το όποιο πρόβλημα, ακόμα και μια μικρή καταγγελία στον δήμο... αλλά να το λούσεις με μπογιά πάει πολύ..... όποιο αυτοκίνητο κι αν είναι και όποιου κι αν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: