Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

"Η Ελληνική γεωργία καταρρέει, κι' όμως υπάρχει λύση"
"Αγροτικοί Συνεταιρισμοί-Βηματισμός Επιτυχίας"
Κίσαμος 14 Δεκεμβρίου 2016, 19:00
Διπλή εκδήλωση για τα ζητήματα του αγροδιατροφικού τομέα, διοργανώνει Το Ποτάμι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου.
Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη πρόταση αγροτικής πολιτικής, που σε συνδυασμό με την μείωση της φορολογίας και του ΦΠΑ, μπορεί να οδηγήσει στην άμεση ανάκαμψη του κλάδου.
Στην δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία για την δημιουργία βιώσιμων συνεταιριστικών και εταιρικών σχημάτων. Θα αναδειχθούν κρίσιμες παραλήψεις που γίνονται κατά το ιδρυτικό στάδιο και πώς με σωστή πρόβλεψη μπορούν να αποφευχθούν.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Καχριμάνης, υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, που είναι γεωργός και πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού.
Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι Νίκος Φουρναράκης, γραμματέας Ν. Χανίων και Κώστας Πιτσιγαυδάκης, συν. εκπαιδευτικός-ελαιοπαραγωγός.
Αγρότες, συνεταιριστές, μεταποιητές και επαγγελματίες του αγροδιατροφικού κλάδου, θα σχολιάσουν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: