Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ.... ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ

«Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και η διευκόλυνση της οδικής πρόσβασης στην περιοχή μελέτης σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του λιμανιού του Καβονησίου σε λιμένα διαπεριφερειακής σημασίας, θα επιτρέψει στο Καστέλι να εξελιχθεί σε μια νέα πύλη της Κρήτης για το εμπόριο και τον τουρισμό. Η εξέλιξη αυτή θα έχει θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά δεδομένα της περιοχής και θα συμβάλλει στην αναστολή των τάσεων φυγής του πληθυσμού προς άλλες πιο ανεπτυγμένες περιοχές….» Το παραπάνω ειπώθηκε στις 11-10- 2008, και πριν κάμποσες μέρες!!!!!
Μετά λέτε οτι δεν ισχύει η Αιώνια επιστροφή*..... όλα και όλοι ξαναγυρίζουν στα ίδια υποσχόμενα, αυτά που ειπώθηκαν χρόνια πριν που αυτόματα σε κάνουν να αναρωτιέσαι ... είμαι ξύπνιος ή ονειρεύομαι!!!
 Υ.Σ Φυσικά για όλα αυτά να μην ξεχάσουμε να ρωτήσουμε και την ΑΝΕΚ, αν μας θέλει να γίνουμε πύλη..

* Η θεωρία της αιώνιας επιστροφής, έτσι όπως την διατύπωσε ο Νίτσε, υποστηρίζει "ότι μια μέρα όλα πρόκειται να επαναληφθούν όπως ήδη τα έχουμε ζήσει και ότι ακόμα και η επανάληψη αυτή θα επαναλαμβάνεται ασταμάτητα..... τελικά δεν υπάρχει αμφιβολία στην Κίσαμο έζησε ο Νίτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: