Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 10.00 ΣΤΟ ΜΑΙΧ ΣΟΥΔΑΣ

Πριν τρία χρόνια η πρώτη επίσκεψη του καθηγητή Στέφανου Διαμαντή στις καστανιές των Χανίων για την εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης της ασθένειας του έλκους της καστανιάς.
Τώρα εξετάζουμε τα αποτελέσματα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο ΜΑΙΧ όλοι οι καστανοπαραγωγοί για να τον ακούσουμε, μαζί με τον γεωπόνο -φυτοπαθολόγος Τζίρο Γιώργο, να τον ρωτήσουμε και να προγραμματίσουμε το μέλλον της καστανιάς στους ορεινούς Δήμους του Νομού Χανίων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: