Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου είναι δράση κοινωνικής προσφοράς που στοχεύει στην κοινωνική προστασία και στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Στο πλαίσιο λειτουργίας του διανέμονται κάθε μήνα δωρεάν σε περισσότερες από 250 οικογένειες τυποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα. Συγκεντρωτικά το 2015 μέσω των προνοιακών δομών του Ιδρύματος, προσφέρθηκαν σε μηνιαία βάση, τρόφιμα και είδη επισιτιστικής συνδρομής σε 265 νοικοκυριά, δόθηκαν 1.219 τσάντες τροφίμων, (18.285 τόνοι τρόφιμα), ενώ μέσω της δομής του συσσιτίου του μοιράσθηκαν 67.200 μερίδες έτοιμου (μαγειρεμένου) φαγητού
Η πρόσκληση για προσφορά απευθύνεται σε όλους μας, ελπίζοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα ακόλουθα:

* Βασικά είδη διατροφής μακράς ....
...διαρκείας όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό, κ.α.
* Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά, σκόνη καθαρισμού ρούχων, οδοντόκρεμες, κ.α.
* Φάρμακα, ιατροφαρμακευτικό υλικό
Ως σημεία συγκέντρωσης τροφίμων ορίζονται: τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, το  Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, το Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο, το (Φυσικοθεραπευτήριο Καντάνου, κατόπιν συνεννόησης στο 28230 22734), η Eνορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Παλαιοχώρας, η Eνορία Αγίας Μαρίνας, Κολυμπαρίου και η Eνορία Μεταμόρφωσης Σωτήρος, Βουκολιών.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2822022276, 2822024164, 697 267 1610        
Email: info@annousakeio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: