Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν χωριανούς αλλά και από τα γύρω χωριά που με ευχάριστη διάθεση συμμετείχαν στην πρωτοβουλία του συλλόγου μας, να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην μικρή πλατεία του χωριού μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Κισάμου και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους κ. Γλαμπεδάκη Βασίλη, κα. Βαρουχάκη Σταυρούλα, τον πρόεδρο της Κ.ΕΔΗ.Κ κ. Δερουκάκη Μανόλη που μας βοήθησαν ουσιαστικά για την εκδήλωση αυτή.
Χρόνια πολλά σε όλους
Πολιτιστικός συλλογος Πλοκαμιανών

Δεν υπάρχουν σχόλια: